Digital trust by Identity Security

Vi skapar digitalt förtroende

ID North är ledande inom Identitetssäkerhet i Norden. Vi är en grupp tekniska genier fast beslutna att göra den digitala världen smartare, bättre och säkrare.

Vi hjälper dig att få full koll på dina användare samtidigt som vi skyddar din data och effektiviserar arbetet och förbättrar användarupplevelsen.

Identitetssäkerhet har blivit en kritisk fråga i dagens digitala värld, personlig och känslig information löper ständigt risk att utsättas för attacker. Cyberkriminella använder allt mer sofistikerade tekniker för att stjäla persondata, vilket kan leda till allvarliga ekonomiska förluster, ett skadat rykte och till och med identitetsstöld. Därför har skyddet av identiteter blivit viktigare än någonsin tidigare.

ID North är branschledande när det gäller identitetssäkerhetslösningar.

Läs mer om vårt erbjudande

Vill du veta mer Identitetssäkerhet?

Prata direkt med någon av våra experter! Vi hjälper dig att se över utmaningar, mål och ger förslag på ett upplägg!

Kontakta oss

Vi är en del av Allurity-familjen

Vi är stolta över att vara en del av Allurity. En grupp med bäst-i-klassen-cybersäkerhetsföretag över hela Europa. Med ett gemensamt mål - en säker digital värld.

Allurity-familjen består idagsläget av sex fantastiska företag i framkant runt om europa - och fler är på väg! Vår gemensamma vision är att bli den ledande partnern för cybersäkerhetstjänster i Europa. Vi förbättrar cybersäkerheten tillsammans med våra kunder, ökar kunskape om IT-säkerhet och gör därför världen till en säkrare och bättre plats.

För oss är det viktigt att förstå samspelet mellan människor och teknik. Vi ser en ökad efterfrågan på cybersäkerhetsrådgivning och tjänster i den ständigt föränderliga eran av digital transformation. Tillsammans erbjuder företagen inom Allurity en bred skala av IT-säkerhetstjänster för att skydda data och identiteter. Vi finns här för våra kunder!

Besök Alluritys hemsida

Vi är stolta över:


77

Fantastiska kollegor

4

SailPoint Admiral Awards

180

Spännande kunduppdrag

4

Magiska kontor

6

Specialistbolag inom Allurity

En karriär inom identitetssäkerhet

Vi ser hela tiden en ökad efterfrågan på experter inom identitetssäkerhet därför är vi stolt samarbetspartner i skapande av en helt ny vidareutbildning via Stockholms Tekniska Institutet.

För oss är det viktigt att ständigt hitta nya vägar för att bjuda in fler till vår community och värld inom IAM.

Att arbeta inom IAM erbjuder en spännande mix av teknik, människa, säkerhet och innovation. Din expertis ger företag möjlighet att verka säkert och effektivt, bygga förtroende och säkerställa efterlevnad i en ständigt uppkopplad värld.

Genom att gå ta denna kostnadsfria vidareutbildning får du raketfart mot en spännande karriär och oändliga möjligheter inom IAM.

Vi är stolta samarbetspartners i utvecklingen av denna vidareutbildning.

Läs mer på STI:s hemsida

Vårt bidrag till en bättre värld

FN:s mål för hållbar utveckling (SDG) har som mål att förändra världen till en bättre plats - vi vill vara med och bidra!

FN:s globala mål består av 17 mål med syftet att skapa en bättre och mer hållbar framtid för oss alla. Dessa mål strävar efter att bekämpa fattigdom, minska ojämlikheter, främja hälsa och utbildning, främja hållbar ekonomisk tillväxt och bekämpa klimatförändringar. Skapa en bättre och mer hållbar framtid för alla människor och planeten vi lever på.

Alla företag inom Allurity tror att hållbart företagande inte bara är rätt sak att göra, utan att det också är en klok affärsstrategi. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan för att bidra till att bekämpa klimatförändringar på global nivå. Våra verksamheter styrs av etiska principer och värderingar, och vi är dedikerade till att överbrygga kompetensgapet inom cybersäkerhet samtidigt som vi bekämpar alla former av cyberbrott.

Genom att integrera de hållbara utvecklingsmålen i våra verksamhetsprocesser gör vi inte bara en positiv samhälls- och miljöpåverkan, utan skapar även långsiktigt värde för våra kunder och bidrar till en tryggare och mer hållbar värld.

Cybersäkerhetslösningar och kompetensutveckling är kopplade till FN:s gobala SDG-mål:

SDG 9.1
SDG 9.1

Handlar om att bygga motståndskraftig infrastruktur och främja inkluderande och hållbar industrialisering. Målet är ekonomisk tillväxt, produktivitet och innovation genom att investera i högkvalitativ och hållbar infrastruktur, särskilt inom transport, energi, vatten och kommunikationsteknik. Genom att uppfylla målet skapar vi en solid grund för ekonomisk utveckling samtidigt som vi bevarar miljön och främjar social inkludering.

SDG 4.4
SDG 4.4

Är inriktat på att främja lika tillgång till kvalitativ utbildning för alla. Målet är att säkerställa att alla barn och ungdomar får en jämlik och inkluderande utbildning av hög kvalitet. För att uppnå SDG 4.4 krävs det investeringar i utbildningsinfrastruktur, kompetenta lärare och utbildningsresurser. Genom att uppfylla målet bidrar vi till att skapa en mer rättvis och inkluderande samhälle genom utbildning som en grundläggande rättighet för alla.

SDG 16.4
SDG 16.4

Fokuserar på att minska våld och korruption och främja rättvisa och effektiva institutioner. Målet syftar till att minska våldet i samhället, främja rättsstatsprincipen och tillgång till rättvisa för alla samt minska korruptionen på alla nivåer. Genom att uppfylla målet skapar vi en mer fredlig och inkluderande värld där rättvisa och effektiva institutioner bidrar till att stärka demokrati, säkerhet och hållbar utveckling. Detta är avgörande för att skapa en tryggare och mer rättvis framtid för alla.

Hör av dig till oss

Skicka ett meddelande

Våra kontor

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalanlinna, Ilmalanrinne 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Postadress

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-post

Säg 👋🏼
info@id-north.com

Ring oss

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media

Ta del av det senaste inom Cybersäkerhet

Gartner® – “Top Trends in Cybersecurity for 2024”. Ladda ner din rapport här för värdefulla kunskaper och insikter!

Läs nu