Effektiva projekt

Skillnad redan från första dagen

Med oss märker du skillnad redan från första dagen. Vår långa erfarenhet har gett oss en inblick i vad som fungerar och hur vi kan förbättra det.

Vår högsta prioritet är att snabbt komma igång med projektet, implementera lösningarna och se resultat. Tillsammans bygger vi vidare på fler smarta lösningar och funktioner för att skapa ännu större värde över tid. För att leva upp till våra övertygelser arbetar vi enligt branschens bästa praxis. Vi har också utvecklat vår egen process - "Unified Identity Process" - som fokuserar på att maximera värdet inom kortast möjliga tid. “Unified Identity Process” är ett ramverk som baseras på ”best practices” men också kunskaper vi tillskansat oss genom att driva mängder av Identity Security project sedan millennieskiftet. Detta ramverk innehåller både processer, artefakter som ”blueprints”, mallar och återanvändbara konfigurationer. En del av detta ramverk handlar också om hur vi genomgående kontrollerar att projektet håller kvalitet i sina leverabler, en hållbar målarkitektur och generell framdrift i projektet.

Kvalitetskontroll av projektet

En del av detta ramverk handlar också om hur vi genomgående kontrollerar att projektet håller kvalitet i sina leverabler, en hållbar målarkitektur och generell framdrift i projektet. En annan del är att vi alltid har ögonen på verkligheten efter projektet. Vi tror på att hålla sig till standardlösningar så långt det går och minimera antalet skräddarsydda specialare. Vi ser det som vår uppgift att måna om den efterkommande förvaltningens framgångar för över tid så det där de stora kostnaderna uppstår.

Vi är övertygande om att:


Programvara är bara en bra investering om den används, så få ut den snabbt i organisationen.


Effektiva projekt skapar snabbt värde och ökar intresset. Vår lösningar förenklar arbetsdagen och inspirerar till nya idéer och engagemang.


Att investera i de bästa produkterna bidrar till snabbare implementationer och RoI.


Planera för underhåll och utveckling.

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande

Våra kontor

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalanlinna, Ilmalanrinne 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Postadress

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-post

Säg 👋🏼
info@id-north.com

Ring oss

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media

Ta del av det senaste inom Cybersäkerhet

Gartner® – “Top Trends in Cybersecurity for 2024”. Ladda ner din rapport här för värdefulla kunskaper och insikter!

Läs nu