En lösning för dina behov och mål

Helhetslösningar

Låt oss sköta allt eller delar av er Identitetssäkerhet

Outsourcing inom området identitetssäkerhet växer lavinartat. Det är många faktorer som spelar in i denna utveckling. Enligt en analys från ISC2 så saknas det ca 350.000 experter inom cybersäkerhet i Europa, så att hitta och behålla personal med rätt kvalifikationer är inte lätt. IAM team är dessutom ofta ganska små vilket skapar en sårbarhet och beroende till enskilda individer.
Lagar och regler ändras kontinuerligt och hotbilden mot företag ökar hela tiden samtidigt som kraven på effektivitet från övrig organisation ökar. Detta har drivit på en utveckling gentemot att söka expertkompetens utanför den egna organisationen.

En helhetslösning innebär att vi ansvarar för hela er Identitetssäkerhet. Vi arbetar tillsammans för att forma produkterna tjänsterna efter era önskemål och behov och du kan vara trygg med att allt sköts på rätt sätt.

Val av rätt tjänstepaket

Våra väldefinierade tjänstepaket kan byggas samman för att passa just er verksamhet. Du kan alltid välja att utöka ansvarsområdet och bygga på med nya lösningar vartefter behoven ändras.

I en sådan miljö där arbetet är avgörande kan vi erbjuda stöd till organisationer som ser utmaningarna inom detta område. Vi kan ta hand om delar av support, förvaltning och drift eller vi kan ta hand om alltihop.
Outsourcing av Identitetssäkerhet ger en högre grad av skalbarhet och flexibilitet för ditt företag. Eftersom vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och mål. Det innebär att du kan dra nytta av Identitetssäkerhetslösningar som både kan skalas upp eller ned beroende på förändrade krav och omständigheter. Detta sparar både tid och resurser.

Outsourcing av Identitetssäkerhet

Ett strategiskt val för dig som vill dra nytta av expertis och resurser som specialiserade företag kan erbjuda.

En av de främsta fördelarna med att outsourca Identitetssäkerhet är tillgången till specialiserad kunskap och erfarenhet. Vi som är experter inom området har ett dedikerat team som är väl insatta i de senaste trenderna och bästa praxis inom området. Vi har djupgående kunskap om olika identitetssäkerhetslösningar och erbjuder skräddarsydda strategier och implementeringar som passar ditt företagets specifika behov.

Genom att outsourca Identitetssäkerhet kan du också dra nytta av avancerade teknologier och verktyg utan att behöva investera i dom själva. Vi tillhandahåller moderna plattformar och lösningar för att hantera autentisering, åtkomstkontroll och övervakning av identiteter. Detta gör det möjligt för dig att dra nytta av den senaste tekniken utan att behöva spendera tid och resurser på att bygga och underhålla egna system.
ID North
Din organisation och målbild:

Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar

Solution Support

Samla allt på ett ställe, problem, utveckling och hantering. Vi tar hand om alla frågor.

Application Management

Vi uppdaterar, konfigurerar, installerar, övervakar och har kontinuerlig uppföljning av prestanda med mera.

Managed Services

Vi tar hand om ändringsförslag, bygger kopplingar, korrigerar buggar, sköter kontinuerlig utveckling, certifieringar, rapportering och rollhantering.

Outsourced

Vi tar fullt ansvar för hela identitetssäkerhetslösningen, alla implementeringar, planering och agerar som Identity Security Manager internt och externt.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Våra kontor

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Workery West, Tripla
Firdonkatu 2 T 63
00520 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5
501 15 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Postadress

ID North AB
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

E-post

Säg 👋🏼
info@id-north.com

Ring oss

Sweden
+468-54520044

Finland
+358 50 517 5778Social media

Ta del av det senaste inom Cybersäkerhet

Gartner® – “Top Trends in Cybersecurity for 2024”. Ladda ner din rapport här för värdefulla kunskaper och insikter!

Läs nu